English version  UK flag

Russian version Russian flag

Katalog merno-regulacione opreme (.PDF 2.8MB)
Katalog merno-regulacione opreme (.PDF 2.8MB)


Katalog sušara za drvo (.PDF 4MB)
Katalog sušara za drvo (.PDF 4MB)


Since 1990


UPOZNAJTE "NIGOS-elektronik" NIŠ

Firma "NIGOS-elektronik" je osnovana 1990. godine i od tada posluje kao proizvodna firma. Osnivač i vlasnik firme je Nikolić Golub, diplomirani inženjer elektronike.

Poslovanje se odvija kroz pet sektora:

  • sektor razvoja
  • sektor proizvodnje
  • sektor kontrole kvaliteta
  • sektor komercijale i finansija
  • sektor marketinga

Firma nastoji da u svim sektorima postojeći nivo kvaliteta održi i unapredi. Zato je "NIGOS-elektronik" okupio mladu i obrazovanu ekipu stručnjaka. Oni obavljaju poslove u kojima se stručno znanje proverava svakodnevno. U želji da svojim kupcima pruži najviši kvalitet, firma ulaže znatna sredstva u stalno obučavanje kadrova, kao i u kvalitet svojih proizvoda.

"NIGOS-elektronik" stalno zapošljava 50 radnika, od kojih su deset sa visokom stručnom spremom, a po potrebi angažuje i brojne saradnike iz zemlje i inostranstva.

Zahvaljujući uzornom poslovanju i striktnom poštovanju zahteva svojih kupaca i tržišta "NIGOS-elektronik" je stekao ugled pouzdane i efikasne firme ne samo u zemlji, već i u inostranstvu.

sistem upravljanja kvalitetom 2014
sert.ISO 9001:2008

quality control manager 2014
ISO 9001:2008 cert

Firma se od 1993. godine pojavljuje na Međunarodnim sajmovima tehnike u Beogradu i Novom Sadu i od tada beleži značajna priznanja za kvalitet svojih proizvoda. Stručni žiri je dodelio mnogobrojne diplome i priznanja za izložena vrhunska tehničko-tehnološka rešenja. Posebno bi izdvojili VELIKU NAGRADU ŽIRIJA "KORAK U BUDUĆNOST" za univerzalnu kondenzacionu sušaru, dobijenu 1998. godine na 42. Beogradskom međunarodnom sajmu tehnike i tehnoloških dostignuća. Ostale mnogobrojne nagrade koje govore o kvalitetu naših proizvoda su sledeće ...

"NIGOS-elektronik" je uvek izlazio u susret zahtevima svojih kupaca, jer su oni naša preporuka. Oni nam ukazuju poverenje više od deset godina. Znajući da očuvanje poverenja znači stalno napredovanje, mi se i dalje držimo našeg osnovnog mota:
"Kvalitet, pouzdanost i pristojne cene".
U to su se uverili i mnogobrojni kupci, a data referenc lista može o tome i da posvedoči.Velika nagrada žirija
"KORAK U BUDUĆNOST"
za univerzalnu
kondenzacionu
sušaru "NIGOLUX"

©2008 NIGOS-elektronik

18000 Niš • Srbija • ulica Borislava Nikolića - Serjože 12
Tel/faks. +381 18 211-212, 217-468 • E-mail:
office@nigos.rs


titular-brown
titular-brown
titular-brown
titular-brown